keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Geisha muffinssit

Ota esille kolme samankokoista juomalasia.
Mittaa ensimmäiseen lasiin kananmunia haluttu määrä. 2-4
Mittaa toiseen lasiin sokeria saman verran kuin mitä kananmunia on ensimmäisessä lasissa.
Mittaa kolmanteen lasiin jauhoja saman verran kuin mitä edellisissä laseissa on. Jauhoista osa korvataan kaakaojauheella, ja lisätään muutama teelusikka leivinjauhetta.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää siivilän läpi jauhot lastalla kevyesti nostellen. Joukkoon voi lirauttaa tilkan kylmää vettä tai maitoa mikäli taikinasta tulee liian paksua.

Halutessaan sukltaata voi rouhia taikinaan.

Lisää muffinssivuokiin tilkka taikinaa, laita päälle suklaapala ja peitä taikinalla.

Paista 200 asteisessa uunissa 10-15min.
Testaa puutikulla kypsyyttä. Mikäli tikkuun tarttuu taikinaa, täyte on vielä raakaa.



2 kommenttia:

  1. Ooii niin herkullisen näkösiä:) ja vielä helpolla reseptillä

    VastaaPoista
  2. Nää on niin hyviä!

    Ainut vaan että nämä ei niin kauniisti kohonnu ku liian aikasin auoin uunia.
    Mutta maku on tärkein. :>

    VastaaPoista