lauantai 8. joulukuuta 2012

Kuulumisia

Taas unohtunu tämä bloggaaminen, nyt otan itteä niskasta kiinni ja patistan itteni tämän kimppuun useemmin!!

Tällä viikolla on kyllä ollu niin paljon säpinää että se on kyllä vähä syystäki jääny vähemmälle.
Alkuviikosta sain inspiraation alkaa väsäämään meille piparkakkutaloa, ku sellaseen kaupassa törmäsin. Valmiit tarpeet talolle, mikä sen helpompaa. ;) 
Elämäni ensimmäinen piparkakkutalon kasaaminen, joten on se kyllä sen näkönenki. :D Sesokeriliemi ei oikeen millää ottanu onnistustuakseen, -sen laittaminen. Yritin lusikalla vedellä/tipautella sitä talon sivuihin ja äkkiä laittaa paikoilleen ennenku kovettuu..eihän siitä mitään tullu. Kaikki valu ympäri taloa, mut ei se mitään. :)

Ajattelin, että käytän aikaa talon värkkäämiseen, ja koristelen sen hienoksi. Ei kuitenkaa jaksanukkaa alkaa näperteleen enää sillon, aloin tekeen sitä liian myöhään. :( No, tällänen räpöstys siitä nyt sitte tuli, älkää kuolko nauruun. :D







 Tein samalla pellillisen pipareita, ja niistä muutamia koristelin samalla. Nämä oli kyllä namnam! <3

Kuluneella viikolla saatiin myöskin postia minun siskolta, ja siellä oli Nooalle vaikka mitä mukavaa, silkkipaitaa ja -myssyä, sekä kestovaippoja. Niitä meillä on ollu ennestäänki, mutta nämä all-in-one vaipat on parempia. Meillä on ollu kaikki erikseen, imut ja kuoret, joten ne on vähä näpräämistä. Kokeiltiin niitä tietenki heti, ja olihan ne söpöjä. :)

Tosi söpöä oli myös seuraus tästä..  Nooa oli mulla mandukassa ku siivoilin, ihmettelin miten kumman mukavasti se poika mua lämmittääkää, ja irrotettiin Nooa mandukasta. Kas kummaa, vaippa oli vuotanu molemmilta puolin reittä, ja mun paidassaki meni kahta puolta märät laikut. Jiihaa! :D Kolme all-in-one vaippa kokeiltiin tällä erää, ja kahella kerralla tuli pisut läpi.

Todettiin, että meille sopii paremmin taskuvaipat, jotka vähä nopeemmin ja paremmin ehkä imee pissan.



Pikku vaippapylly

Tehtiin torstaina se reissu Ikeaan, ja sieltä tarttu mukaan sänky, ruokapöytä, lakanoita, yks hylly ja kaikkea muuta kivaa. Niistä kirjottelen, tai laitan kuvapostausta joskus myöhemmin, nyt ei jaksa mennä kuvaileen. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti