tiistai 4. joulukuuta 2012

Heissulivei!


Täällä ollaan jo toista päivää yli -20°C pakkasissa. Vauva vetelee puolen tunnin unia sisällä, ei oikeen noin kipakoilla pakkasilla ulos oo asiaa nukkumaan, joten pitää tyytyä noihin puolen tunnin uniin kolmen tunnin unien sijasta. Ja kaiken kukkuraksi saa kuunnella väsykitinää läpi päivän. Nooa nukkuu sisällä vaan juuri sen verran että vähä aikaa jaksaa taas touhuta.

Kokeilin laittaa makkarista ikkunan auki ja vauvan puin sinne vaunuihin nukkumaan. Toivottavasti tämä keino ulkoilma auttais ees jotain.. :D

Meiän itsenäisyyspäivän vapaiden suunnitelmat taitaa mennä pieleen pahemman kerran. :( Oon marraskuusta asti (ainakin!) oottanu että päästään käymään Haaparannalla Ikealla, ja muissa kaupoissa Ruotsin puolella, nyt ku tulee vähä pidempi vapaa. Samalla reissulla oli tarkotus vierailla isosiskon luona, ku asuu mukavasti siinä rajan lähellä. No, siellä lapset sairastaa vesirokkoa, joten taitaa tulla meillä päiväreissu Haaparantaan tai sitte lykkäytyy koko reissu. :( yhyyy, ois ollu niin kiva olla vähä kauemmin reissussa, mutta toisaalta himottaa saada meille jo kaikkea kivaa uutta! Tässä vähä poimintoja ja haaveiluja Ikean nettisivuilta.




Haluan uuden ruokailuryhmän, tai edes pelkän pöydän vanhan puisen ja niin massiivisen tilalle. Lisäksi uus sänky pitäis ostaa, oon vaan miettiny että kannattaako satsata sänkyyn enemmän ja ostaa se jostain muualta kuin mitä ikealta, onkohan siellä sitte minkä laatusia patjoja? Sängyn rungothan siellä saattaa, ja varmasti onki ihan hyviä ja ainaki meille tarpeeksi kestäviä. Runkopatjasänkyjä en enää itelle halua, ainut on pussijousituksella, jos edes harkitsisin runkopatjasänkyä. On ollu niin epämukava tuo meidän nykynen, ja onhan se vanhaki ku mikä. :-D 

Kaikkea pientä "roinaa" varmasti tarttuu mukaan ikean reissulta, mutta kirjottelen niist lisää sitte reissun jälkeen.. :) Reissusta voi vaan tulla aika haastava päiväreissuna käytynä, mutta minkäs sille voi. Ikealla kuitenki vauvan kans on helppoa ku on hyvät lastenhoitotilat. Pitää vaan sitte hillitä halua muihin kauppoihin ja kauppakeskuksiin että jaksetaan kotimatkaki vielä, mikä ei niin lyhyt ole. :)

Täytyy  varmaan alkaa jotain kotitöitä tehä nyt ku vauvaki nukkuu onnellisena vaunuissa makkarissa. :D Näyttää tepsivän ikkuna auki, ja vaunuihin nukkumaan keino, JEEEE! ;)

Byebye!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti