torstai 20. joulukuuta 2012

Kiinteiden maistelua ja kuulumisia


Ollaan viimeaikoina maisteltu pikkumiehen kans bataattia, porkkanaa ja päärynää. Päärynä ja porkkana on niiiiiiiin namnam Nooan mielestä.

Aioin alottaa kiinteet vasta ku Nooa on lähempänä puoltavuotta, mutta alotettiin ne erinäisistä syistä nyt vähä aikasemmin. Pääasia kuitenkin on se, että lapsi on tyytyväinen ja kasvaa, eikä mikään mun halu täysimetykselle. Nooa on niin perso tissille, ettei kiinteiden alotus oo kyllä vähentäny maidon menekkiä vielä yhtään. Se varmaan on syy sille, että poika tuntuu potristuvan hetkessä. :D

Tuntuu, että poika on kasvanu hurjasti viimeaikoina. Paino noussu varmaan tosi paljon ku tuntuu että sen kantelu vie koko ajan enemmän ja enemmän voimia. :D



Oon ite tehny Nooalle kaikki soseet itse, lähinnä siksi, että en halua sen vielä näin pienenä syövän niin teollisesti valmistettua purkkiruokaa, ja toisaalta annoksetki on aika pieniä vielä joten niitä on helppo tehdä itse. Voin kyllä myöntää että siltiki siinä on kova homma. Astioita sotkeentuu kasapäin ja soseuttaessa porkkanat ja perunat lentelee pitkin seiniä. :D

Ylihuomenna lähetään joulun viettoon meidän kotipaikkakunnalle, ja siellä varmaan ollaanki sitte ihan tammikuulle saakka. Kerranki vähän pidempi loma eikä tarvi stressata niin paljon ku mitä jos viikonlopuks vaan lähtis. Vauvan kans ku lähtee niin kuitenki tarvii kaikenlaista mukaan vaikka vaan lyhyemmäks aikaa lähtis reissuun.

Tänään on siis tiedossa ankarasti pyykinpesua ja osittain jo vois ehkä pakatakki ettei kaikki kasaannu huomiselle. Lisäks pitää puunata koti puhtaaks että on mukava reissusta tulla puhtaaseen kotiin.



Eilen leivottiin myös vadelma-mustikkapiirakkaa, nam!

Oon ihmeellinen herkuttelija. :c
Joka päivä pitää saada jotain hyvää välipalaa, ja monesti tulee pikkumiehen kans leivottua päivisin ku kotona ollaan kaksistaan. Lisäksi nää pakkaset ei oo yhtään mun juttu.
Harmittaaaaaa ku ei pääse ulos!! Ja sitte tulee vaan istuttua sisällä ja leivottua herkkuja. : D No, samapa se on..

Ulkoilu on varmaan meillä mulle tärkeempi juttu ku mitä pojalle. Sisällä ku kökkii päivät niin turhautuu vaan ku ei pääse ulos ja raittiiseen ilmaan. Toivottavasti noi pakkaset laskis ees sen verran että sais taas nukutella poikaa ulkona ja pääsis samalla itekki kävelylle.


Nyt vaaveli heräilee, moikkamoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti