maanantai 12. marraskuuta 2012

Viikonlopun höpinöitä


Viikonloppu meni nopeemmin ku ennen, ainaki se tuntu siltä. Ei oo kyllä yhtään kivaa että viikonloput on niin lyhyitä, sillon kuitenki tekemistä olis kaikkein eniten, ja sitä aikaa. :D Vaikka mullahan aikaa on vaikka joka päivä, mutta arki tuntuu menevän niin tiiviisti kiinni vauvanhoidossa ja viikonloppuna olis sitte mukamas aikaa tehä jotain muuta ja levätä. 

Perjantaina käytiin citymarketissa tekeen viikonlopun ruokaostoksia, ja ostettiin uus matto meidän olkkariin. Oon haaveillu karvalankamatosta, ja nyt ku sellanen edullisesti löyty, tottakai se napattiin mukaan. Vauva jatko uniaan kauppareissun jälkeen niin päästiin samantien siivoamaan
Viimeviikolla asenneltiin myös jouluverhot paikoilleen, ehkä turhan aikasta mutta ei se mitään :D Nooa niitä ainaki tykkää tapittaa niin mikäs siinä. Vaihettiin myöski järjestystä vähä toimivammaks, tuntuu että vauvan vaunutki on jokapaikassa tiellä, ja tässä asunnossa ei oikeen minkäänlaista rkevää paikkaa vaunujen säilytykseen ole. :( Olohuoneen nurkassa ne paikkaansa pitää, ei vaan kauheen kiva rapasilla (missä viipyy mun tilaamat pakkaskelit??) vaunuilla kulkee koko talon halki että ne pääsee paikalleen. :D renkaiden suojat kyllä on, mutta niitä on niin inhottava alkaa kakisten renkaiden päälle kiskomaan, ei oikeen mun juttu. Ennemmin luutuan lattian roskista ku kyykin meidän pikkueteisessä niitä suojia asettelemassa. :D Ehkäpä me päästään isompaan asuntoon keväällä..

Meidän komeet jouluviritelmät :D
Nooa ihastelee talvimaisemaa, jota ei enää oo :-(



















Lauantaina tehtiin pitsaa ja herkuteltiin. :D ei oikeestaan oo ees muistikuvia koko lauantaista, se meni varmaan niin nopeeseen ettei siitä ees mitään mielenpäälle jääny. Tietenki valmisteltiin myös iskälle kakkua. :D Varmaan istuttiin koko päivä sisällä, vauva tosin nukku päikkärit ulkona. Harmittaa tosissaan nämä syyskelit ku haluis ulkoilla pikkusen kans. Ei oo kauheen kivaa synkässä vesisateessa mennä. :( Millonhan me saadaan tänne talvi..

Sunnuntaina oli sitten se odotettu isänpäivä.  Kaiken lisäks  just isänpäivä aamuks oli  sulanu kaikki lumet! Ei tipantippaa ollu enää missään. (Kaipaakohan kukaan niin paljon lunta ja niitä pikkupakkasia ku mitä minä?)
Tehtiin aamulla Nooan kans isänpäiväkakku valmiiks, daimkakkua. :D Ja olihan se herkkua! Etenki tänään ku se oli pakkasessa maustunu jo eilisestä asti, nam! :) Sunnuntaina käytiin myöski Nooan papan, ja isopapan luona. 

Onneks poju on jo parantumaan päin, enää vaan vaivaa yölliset itkuhuutoraivarit ja nuha. Kyllä se tästä! :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti