perjantai 9. marraskuuta 2012

"Karhunpentu sairastaa, häntä hellikäämme..



..lääkkehillä hoidelkaa nalleystäväämme.."



Meillä sairastellaan,
-taas. Pikkumies viimeyön ja tänään päivän ollu kiukkunen ja ollu lämpöä, joka kylläki laski ku sai lääkettä. Suppojen sijasta ostettiin eilen Panadolia nestemäisessä muodossa, mikä uppos pikkuseen todella hyvin! Nooa vaan maiskutteli huuliaan tyytyväisenä uudesta, omituisesta mausta. Pelotti aluksi ettei se sitä huolis ollenkaa vaan pukkais kaiken pihalle, oli sen verran sakeeta lääkettä ja kaikenlisäks niin hemmetin pahan hajusta. Monet on lisäksi sanonu, että tuo nestemäinen vaikuttais vähä nopeemmin ku supot. Ja suppoja ku laittaa saa olla taitava ja nopea, ennen ku koko homma sulaa käsiin, tai se pukataan ulos. Nyt on ollu illan jo virkeempi mies, onneksi.


Lisäksi käytiin tänään hakemassa apteekista jotain parempaa ku keittosuolatipat nenän tukkosuuteen. Nooalla jatkuvasti tukossa nenä, ja niin kuivaa räkää ettei keittosuolatipat, saati sitte nenäfriida auta mitään. Ostettiin jotain aika uutta (Physiomer Baby) sumutetta joka oli suunniteltu just vauvan nenän/ylähengitysteiden avaamiseen. Se vielä kaikenlisäks ehkäsee kaikenmaailman flunssan jälkitaudeilta, mikä on hyvä juttu. Korvatulehuksia tai muita ei kaivata. :D Ei olla vielä kokeiltu tuota, mutta toivottavasti toimii meille paremmin ku mitä nuo tipat. Niitä tippoja on niin rasittavaa laittaakki ku ei oikeen tiiä miten sais tippumaan juuri sinne nenään ne, eikä pitkin naamaa ku toinen vääntelee päätään. :D


Sitähän se tämä syksy ja alkutalvi on, sairastelua. Onneksi kohta luulis helpottuvan ku tasottuu ilmatki. Pukeminenki on niin haastavaa näillä keleillä ku välillä pakkasta, välillä aurinkoista ja syksystä. :)

Toivottavasti kaikkialla muualla on flunssilta säilyneitä pikkusia, niitten kans kamppailu on aika syvältä. :)

Nyt alkaa kuulumaan sen verran vaativaa valitusta, että täytyy mennä laittamaan pikkumies iltaunille ku se viimein väsähti. Hyvää yötä!



 Kuvat Googlen kuvahausta.


Jälkikirjoitus: Uus sumute vauvan nenän tukkosuuteen on tosi hyvä! Entisiä keittosuolatippoja ei voi kuin ajatella nauraen, niitten teho oli uskomattoman vähäinen verrattuna tuohon sumutteeseen. Suihketta ku suihkuttaa vauvan sieraimiin, ne tyhjenee itsestään jopa ilman liman imemistä. Ja kuivat ja kovat kokkareet pehmenee hetkessä. Jatkossa meillä käytetään tätä, en voi muuta ku suositella! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti