keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Uuden oppimista ja muuta mietintää


Hetki omaa aikaa.. tyytyväinen pikkumies nukkuu vaunuissa ja äiti pääsi tietokoneen ääreen. :D -yllätys yllätys. Kuluva viikko on ollut hiukan erilainen kuin mitä yleensä. Samat kuviot, mutta silti jotain erilaista.


Nooa on alkanu tarttumaan leluihin, ja esineisiin eritavalla ku mitä ennen. Ennen koko käsityö oli satunaista tarttumista paidan kauluksesta esim. syötettäessä, tai muuten vaan näpräämistä. Nyt huomaa, kuinka kaikki lähellä olevat lelut tai jutut halutaan mieluusti käteen ja sitä kautta omaan suuhun. Yks päivä aamuhommia ku tehtiin niin poju nappas äiskän sormesta kiinni ja vei niin vikkelään suuhun etten kyllä ehtiny ees ajatella mitä tapahtu, ennenku pienet ikenet nirhutteli peukaloa. :D Melkosen ihanaa seurata pienen vauvan kehitystä. Joka päivä vähän enemmän ja enemmän jotain uutta opitaan. Maailma kiinnostaa niin kovasti. ♥



Lisäksi saatiin perjantaina viimein uus pyykinpesukone, jota oltiin ooteltu kauan. Innokkaana oottelin että pääsen pesemään taas pyykkiä koneella, joka ehkä toimiski. Eipä toiminu niinku piti, vaan joka kerta linkouksen alkaessa kone hyppi kylppärin ovella vastaan.. monenlaiset keinot kokeiltiin ja konetta tasailtiin että pomppiminen loppuis, mutta lopulta syy oliki itse asentajissa. - Käyttöohjeet kyllä tarkkaan luettiin, mutta totteleminen jäi vähä vähälle, ja jätettiin jotkut muovitulpat paikoilleen ku luultiin ettei niillä ole mitään virkaa. :D Tuntuu, että tämä kone ei tuu ku puolilleen siinä missä edellinen oli jo täys. Toisaalta hyvä että pyykkiä mahtuu paljon, mutta vauvanvaatteita ku tykkäis pestä erillään muusta pyykistä niin jää koneelliset aika vajaiks..


Isänpäiväki kovasti mietityttää. Taidetaan leipoa kunnon kakku pikkumiehen kans iskälle. Mukavaa ku saa kerranki ite laittaa oman pojan kans isänpäivän juttuja, ja pitää kyllä käydä kierteleen jotain kivaa iskälle. Kirjottelen sitte loppuviikosta viimestään mitä keksitään. :)



T.  äiskä  ja uinuva poitsu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti