maanantai 11. maaliskuuta 2013

Täydennystä vaatevarastoon

Ajattelin kirjottaa vähän näistä viime aikojen hankinnoista pikkumiehelle. Kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta kirjotan aina kuvien jälkeen vähän mietteitä kustaki kuvasta. :-)

Vaatteet on tosi ryppysiä osa, muovipussissa matkannu peräkontissa pitkiä matkoja ja kyläpaikoista toisiin niin ei se onnistu jälkiä jättämättä. :-) Pahoittelen ryppysyyttä.

Kaikki vaatteet on 80cm kokosia, koska siihen kokoon meillä siirrytään ihan ihan pian.


Tutan kolme perus bodyä. Alimmaisin tosin on ihana kuviollinen, tykkään tästä kuosista tosi paljon!
Ostettiin myöskin samaa kuviota olevat velour-housut, ja kuten tosta toisesta kuvasta näkyy, ei paljon eroa kankaassa ole, melkosen yhteen sulautuvat. ;)

Tykkään pukea Nooalle värikkäitä vaatteita, ne on niin söpöjä.♥

En koe tarpeellisena ostaa liikaa ns. hienoja perusvaatteita, koska en jaksa olla niin tarkkana aina syöttäessä ja vaatteita pestessä ettei ne likaannu tai pilaannu.


Ostettiin myöskin yhet potkuhousut ja puolipotkarit. Noi puolipotkarit on tosi hassun näköset tässä kuvassa, ja muutenki nämä oli kyllä tosi isoja sentteihin nähen. Ehkä menee meillä vasta tosi pitkän ajan päästä, mutta onpahan varalla.

Puolipotkareista en oo ikinä vauva-aikana tykänny, joten ostin kokeeksi jos vaikka nyt tykkäisin ;)


Citymarketista käveli vastaan nämä söpöt elefanttibodyt. Kerran ostin kummitytölle saman merkkisiä vaatteita ja tykästyin niihin jo sillon. En tiiä vaan laadun suhteen että kestääkö näissä nämä kuviot, mutta pitää yrittää pestä niitä tosi sievästi. ;)



Sitte pojulle parit lämpimiä sukkasia ja uus kypärälakki.
Kypärälakki on ollu sama jo reilut 7 kk, eli syntymästä asti. Ei vaan oo ikinä saanu aikaseksi ostaa sitä. Ikinä kaupassa käydessä ei sitä muista, ja sillon ku kotona pukee pientä, sitä kaipaa sitä suurempaa kypärälakkia. Nyt se sentään on. :D Väri ei oo ihan se mun suosikki, mutta vähä vaihtelua. Mustaa en halunnu. Ja jos poju vaikka tykkäis vihreästä. :)

Tästä puuttuu ihan kokonaan ihanat, pastellin sävyset  body+potkarit, ja muutamat sukkahousut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti