keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kevät intoa(ko?)

Onko kellään muulla keväisin hillittömää tarvetta uudistaa?
Vaihtaa verhoja, siivota kotia, muuttaa huonekalujen järjestystä? 
Maalata seiniä, tai ehkäpä jopa muuttaa?
Leikata hiuksia, värjätä? Ostaa kivoja värikkäitä, tai muita ihania kevät vaatteita?
Kuntoilla? Aloittaa uus harrastus? Istuttaa kukkia?
  Rakastua? hjihihii. :-D 

Mulla on!!

Oon tässä edelliset päivät, viikot miettiny pääni jo lähestulkoon puhki, miten mä jotain vaihtelua arkeen saisin! Tilasin ihanat  korkkarit kevääksi, uusin vaatevarastoa tilaamalla vaatteita, ostelin pikkumiehelle uutta vaatetusta, ja haluaisin vielä kevääseen ulkoiluvaatteisíin jotain kivaa piristystä Nooalle. -Siniharmaa välikausi puku kaipaa todellakin piristystä.

Tekee mieli laittaa kotia, mutta en tiiä miten? Haluaisin muuttaa ja näin uudistaa elämää oikeen kunnolla. 
Pääsis laittamaan uutta kotia, suurempaa! Mahtuis kaikki huonekalut ja tavarat paremmin omille paikoilleen.
Ahdistaa asua meille liian pienessä asunnossa,vaikkaki muuten tämä on tosi kiva! 
Tässä asunnossa on aivan ihana terassi, missä voidaan kesällä kölliä koko perhe nurmikolla piknikillä. Ja lenkki polku menee heti takapihalta ja siinä samassa on monta leikkipuistoa. Unelmasijainti. Totta.

Mutta silti jotain puuttuu..kaipaan enemmän sisätilaa, enemmän tilaa pienelle miehelle möngertää kunhan liikkeelle lähtee. Enemmän säilytystilaa vauvanvaunuille, vuodevaatteille, vauvanvaatteille, kaikelle.

Tekee mieli myöskin muuttaa iteään. Tiputtaa painoa? -Joo! 
Jostain kumman syystä se paino vaan ei putoa! Vaikka yritän ja yritän  (joo-o, myönnän, välillä suklaalevy kainalossa sohvan nurkassa leffaa katsellen) kovasti!

Leikkauttaa hiuksiin joku kiva ja kevyt malli nyt ku kevättä kohden mennään vauhdilla! Vaikkakaan vauhdista ei tänään voi varmaan sanoa mitään ku pakkasmittari näyttää lähemmäs -30 astetta. 

Uus kevät look ei olis pahasta. Tulee niin kiva mieli ku saa jotain uutta itselleen, ja voin sanoa, että en oo vauvan syntymän jälkeen, saati koko raskauden aikana paljoa jaksanu itseen panostaa. Vauvahan se on tärkeintä ollu, ja on edelleen. <3 Nyt vaan kun poju on isompi on aikaa vähän miettiä mitä sitä keksii  itselleenkin kevääksi. :)

1 kommentti: