tiistai 15. tammikuuta 2013

Vaatekaapin kätköistä

Oon ottanu projektiksi järjestellä vaatehuoneen uudelleen. (Kun jaksais/ehtis homman alottaa kunnolla)Siellä on nyt pääosin Nooan vaatteita, liinavaatteita ja tavaroita, mutta myös esim. meidän kaikkien pyyhkeet.  
Koko vaatehuone on niin sekasi, että sille on pakko tehdä nyt jotain! Jospa tänään ehtis..

Oon siirtäny varastoon aina pieneks menneet vaatteet heti ku niitä ei enää käytetä, niin saadaan lisätilaa. Kaappitilaa on tässä asunnossa niin hemmetin vähän. 

-Eilen löysin jälleen vaatehuoneesta jotain extrasöpöä.

Nooa on saanut tämän setin mummulta ja vaarilta kun ne ekan kerran tuli katsomaan poikaa. Tähän settiin kuuluu paita, housut, puuvilla käsineet, ruokalappu ja sitten hattu. Ei olla koko settiä edes muistettu omistavamme, ja siellä se on roikkunu vaatehuoneen hengarissa kaikki nämä kuukaudet.

No, koko asu taitaa olla jo Nooalle pieni, kokoa 56.

Hattua ainakin täytyi kokeilla, ja olihan se melkonen.. :D 


Nooa ei oikeen ymmärtäny että mitä nyt tapahtuu. Se oli jo yökkäreissä odottamassa nukkumattia, ku toiset tulee kokeilemaan hattua ja nauraa räkättämään viereen. Oli hiukan hölmistyneen olonen pikkumies. :)

Ps. Meinas mennä hermot tämän blogin kans. En millään saanu kuvia hyvin tekstiin nähen, ja jälki saattaa, ja varmaan onki sen näköstä. Tunnin jaksoin yrittää ja yrittää saada tätä hyvännäköseks,mut nyt multa loppu kärsivällisyys. :D Joten, älkää pahastuko jos kuvat pomppii missä sattuu ja teksin asettelu on muutenki päin honkia. En kerkeä enää sääteleen tän kans, Nooa heräs just uniltaan ja täytyy käydä pelastaan se pinniksestä ennenku siellä hermostutaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti