maanantai 28. tammikuuta 2013

Sairastelua, jälleen.


En enää ymmärrä tätä sairastelun määrää. Tuntuu, että meillä ollaan koko ajan jossain flunssassa! Jouluna sairastettu kurkunpääntulehus parani vasta paljon yli uuden vuoden, ja nyt meillä ollaan oltu useemman päivän taas räkäsiä, ja tämä on se meidän suurin ongelma.

Räkäsyys.

Yötä päivää saadaan imeä pojan nenästä limaa, ja silti sitä vaan tulee ja tulee! Ja vaikka kuinka imee ja imee limaa ja räkää pois, silti röhistään nukkuessa ja syödessä. En ymmärrä tätä enää. :o Vaikka käytössä on kokeiltu suihkeet ja tipat, mut silti ei tää mee ohi vaikka kuinka yrittää kaikkensa.
Onkohan lie tässä asunnossa jotain joka mättää? Huoneilma liian kuivaa, kosteaa, pölyistä. En tiiä. 
Ollaan kokeiltu lisätä kosteutta makkariin monin eri keinon, kuivattamalla pyykkejä siellä, vedenkeittimellä höyryttää vettä huoneessa, ollaan pidetty ovea auki jotta ilma vaihtuu, ollaan pidetty sitä kiinni. Ollaan kokeiltu tuulettaa ennen nukkumaan menoa, siivota pölyjä. On kohotettu sängynpäätyä, nukutettu kaukalossa, mut silti mikään ei tunnu auttavan.
Toivotonta. Jotain sipulia harsonmutkaan ja viereen?

Torstaista lauantaihin kyläiltiin koiraperhessä, ja sillon oikeestaan tämä alko. Ensin oltiin tukkosia nämä ko. päivät, ja kotiin tullessa alko sit vuotamaan nenä. Ja loppua ei näy. En tiiä, allergisoiko sitten koira sen verran että teki tukkosuuden, mutta kyllähän sen luulis jo olevan helpottunu ku kotona ollaan nämä pari päivää oltu. Eikä enää pitäis Nooan vaatteissakaan olla koiran karvoja yms.

Aaaarggt. Vinkkejä tän nuhan pois saamiseksi? On niin ärsyttävän sitkeitä meillä nämä flunssat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti