tiistai 22. tammikuuta 2013

Meidän kuulumisia ja syöttötuolikokeilua!


Meillä istuttiin syöttötuolissa 6kk:n kunniaksi viikonloppuna! Ainut vaan, että tuo meidän syöttötuoli on sen verran väljä, että siinä Nooa "valuu" eteenpäin lähes poikkeuksetta. No, pitihän sitä kokeilla.

Kerhossa ollaan istutettu Nooaa myös syöttötuolissa, joka on pienempi kuin mitä meidän oma, ja siinä pikkumies on istunu ilman mitään ongelmia, selkä hienosti suorassa!

Asia ei kyllä vaivaa mua, syöttämiset on muutenki helpompi hoitaa tuttuun tapaan sitterissä, vaikka siinä potkitaanki niin lujaa että kupit ja kipot on lennellä jatkuvasti! Kaikenlisäks joka toisella syöttökerralla saadaan molemmat soseet päällemme ku toinen niin vauhissa.. :D

Kirjottelen enemmän sellasta 6kk:n postausta kunhan ollaan käyty 6kk-neuvola. Neuvola tosin on vasta 8.2, jollon ollaan jo lähempänä 7kk:tta. :D


Täällä oli tänään aivan mahtava auringonpaiste! Harmi, ettei tullu kameraa mukaan, ois saanu hienoja kuvia maisemista, joita ihailtiin ku vaunuilla käytiin kävelemässä lähiympäristössä aamupäivällä. Pakkastakaan ei ollu ku -6°C, joten mikä sen mukavampaa ku ulkoilu hyvässä säässä!
Lenkin jälkeen poika nukku vielä reilun tunnin vaunuissa, ja tuli sitte virkeenä syömään bataattisosetta. ;)

Tänään on ollu vähä parempi päivä ku eilinen. Jostain sitä täytyy voimia repiä tähän arkeen, ja minä tein sen tänään käymällä kävelyllä tuossa ihanassa auringonpaisteessa.

Nyt taas tuntuu että sänky vois viedä voiton, ellei pikku touhuaja olis niin vauhissaan...

2 kommenttia:

  1. Nooa on kyllä niin söpö! <3 Ja Nooa-nimi on ihana, oon aina ajatellut niin mutta en oo tainnut koskaan mainita :D

    Nooalla on sama body kuin Leolla tuossa tokassa ja kolmannessa kuvassa! :D

    VastaaPoista
  2. Oi mikä ihana ilme tuossa viimeisessä! :)

    Haastoin sinut!
    http://limeeverything.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

    VastaaPoista