perjantai 4. tammikuuta 2013

5kk neuvola


Tänään meillä oli  neuvolapäivä. Päästiin matkusteleen taas bussilla kaupunkiin, ja ensimmäistä kertaa viiden kuukauden aikana joku tuntematon ihminen tarjoutuu auttamaan  vauvanvaunujen kans nousemisessa, vielä sentään joskus törmää auttavaisiin ihmisiin. :)

Ajattelin, että poika olis kasvanu enempi, mutta ehkä meidän lähes kahen viikon sairastelu verotti sit jotai. Painoa oli tullu n. 600g ja pituutta 2,5cm
Saatiin ohjeeksi alkaa antamaan kahta ateriaa kiinteitä päivässä, ja kohta sitte pitäis alotella jo puurojaki. Kauheen nopeeta tahtia, tuntuu, että kaikki muu menee niin nopeeta, vaik ite haluis edetä ihan rauhassa. Ehkä mun täytyy hyväksyä se tosiasia, että mun pikkumies kasvaa suureksi pojaksi, ja tarvii paljon ruokaa.. :)

Tänään Nooa sai viimesen rota-tehosteen ja kaks muuta tehostetta. Tällä ainoalla ja viimesellä kerralla, ei tullu paljon minkäänlaista reagtiota, jee! Aina, joka ikisellä, aiemmalla kerralla meillä on kuumeiltu, huudettu, itketty, ja vääntäny mahaa. Tällä kertaa, ei mitään! Pikkusen ärtyneempi vauva ku mitä ennen, mutta tää on jotai niin ihanaa. 'Huhhuh, kerranki näin! :)

mitat tänään
7880g
66,5cm

Mitä meillä tehdään nyt?
Nooa
-viihtyy hyvin lattialla
-kurottelee esineitä, ja seuraa kättä katseella
-kääntyy ketterästi selältä vatsalle
-kääntyy välillä myös vatsalta selälle
-on löytänyt ryömimis-asennon ja yrittää päästä eteenpäin
-on oppinut heiluttelemaan helistimiä
-raapii, puree ikenillään ( :D )
-hekottelee ääneen enemmän ku ennen
ja mitähän muuta...

Nyt jää kyllä kirjottelut lyhyeen, pakko mennä iltahommiin et saa pikkumurun nukkumaan ku alkaa hermostua. Hyvää yötä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti