maanantai 26. marraskuuta 2012

Maisemissa jälleen!

Huhhuh, eipä oo meistä kuulunu pitkään aikaan mitään blogin puolella! 
Pikkumiehen kans oltiin rohkeita toissa perjantaina, ja hypättiin bussiin. Matkustettiin bussilla kolmen tunnin matka mummolaan, ja oltiin reissussa reilu viikko. Viime perjantaina iskä matkusti perässä, ei tarvinu olla liian kauan erossa meistä, ja näki kuin pikkunen oli kasvanu ja kehittyny. Kyllä ne vaan viikossaki ehtii kasvaa! 

Bussimatka Nooan kans oli kyllä hieman erikoinen. Jännitti ennen matkaa, että miten menee. Ajattelin että se vaan huutaa ja kitisee koko matkan,mutta ei se sitte mennykkää niin kamalasti. Vauva kyllä valvo lähes koko matkan mutta katteli kiltisti ihmeellistä bussia ja matkustajia. Kerran kitisi mutta otin sen heti tissille niin hiljeni loppumatkaksi. :D Jotku mummot katteli aika pahasti ku siinä syötin , mutta pakkohan se on lapsen saaha ruokaa jos nälkä.. ennemmin niin, ku mitä itkettää vauvaa koko loppu 1,5 tuntia. :D
Ku perille päästiin oli koko ukkeli hiestä märkänä ku kopassa ollu, vaikkei ees ollu ulkovaatteita päällä. Sitte kylmään ilmaan ulos oottelemaan äitiä hakemaan niin ei kuulostanu hyvältä idealta, onneks ei tullu mitään flunssaa enää tähän kiusaksi ku sairastelua on ollu tälle syksyä jo sen verran paljon.

Viikon aikana reissailtiin mummoloissa, ja näin omia kavereita joita ei enää nykyään niin usein sitte näekkää ku jäivät niin kauas ku ite muutin kotoa pois. Viikko meni kyllä nopeesti ja vaikka tarkotus oli mennä kotiin levähtämään, se levähtäminen tais jäädä. :D No, täällä on aikaa levähtää vielä ku on vaan yks lapsi jonka kans touhuta. Ehtii vaikka kirjottaa blogia vauvan leikkiessä lattialla. ;)

Viime keskiviikkona tuli Nooan mittariin 4 kuukautta täyteen. Nopeesti se aika menee! Huomenna mennäänki neuvolaan ja lääkärineuvolaan ja kirjottelen sitte kuulumisia lisää. Nyt alkaa kuulua taas semmosta älinää että täytyy mennä pelastamaan ukkeli lattialta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti