tiistai 8. tammikuuta 2013

Lumitöitä ja kuulumisia!


Meillä on muodostunu päivään rutiineja, ja yks niistä on se, että päivällä Nooan kiinteiden jälkeen (n. klo12) puen sen vaunuihin nukkumaan, jos vaan sää oon tarpees suopee meitä kohtaan. :)


Sitte käydään käveleen, äiti saa liikuntaa, ja poika unia vaunuissa. Tullessa sitte tehdään pikkumiehen kans lumityöt. Niin paljon ku niitä onki tuossa parin metrin matkalla ovelta auratulle kävelytielle. :D Avokki lähtee aamusin kouluun, ettei se kerkeä lumia alkaa puhisteleen, joten onpahan jotain pikku puuhaa mullekki. Nooa yleensä nukkuu kiltisti sen ajan, tai sitte kattelee vaunuista maisemia silläaikaa. Monesti meillä herätään ku vaunutki pysähtyy. Jos taas työnnän vaan Nooan vaunuissa ulos ilman lenkkeilyjä, saattaa se nukkua paljon pidemmän pätkän heti kerralla.

Ku Nooa oli vauva, meillä oli tapana käydä koko perhe iltaisin kävelyllä. Nyt se tapa on jääny, iltasin ollaan kaikki niin väsyneitä että meille riittää kotona olo vallan hyvin. Siks täytyy hyödyntää energiat päivisin ja olla reippaana. :)


Ollaan saatu jo raskausaikana paljon vaatteita kaikilta sukulaisilta, tuttavilta ja jopa tuttujen tutuilta. Tänään kaivoin kaapista yhden 74cm fleecepuvun..

..en ollu välittäny siitä aiemmin niin kovin paljon. Kaapissa ollessaan se ei ollu herättäny mussa minkäänlaista mielenkiintoa, se ei näyttäny kovin hyvin istuvalta, eikä mun silmään kovin sievältä.

No, joskus sitä ihminen erehtyy.
Sovitin Nooalle tätä fleecepukua ihan vaan, koska asunto on aika viileä monesti. Yllätyin positiivisesti, kuinka söpösti se puki Nooaa.






Jonna

2 kommenttia:

  1. Ihana toi fleecepuku! :D Ja voi että tuo ilme peukalonsyöntikuvassa. :D Leo kans lepää ihan saman näkösesti välillä kun väsyy mahalla oloon! :)

    Laitoin sulle tunnustuksen blogissani :) http://kuningasleopold.blogspot.fi/2013/01/kommentteja-ja-tunnustuksia.html

    VastaaPoista
  2. Toi lepäily on kyllä niin söpön näköstä. Varmaan sitte alkavat nukkumaanki jossain vaiheessa massulleen, en tiiä. :)

    Kiitos, vastaan haasteeseen pian!

    VastaaPoista