lauantai 19. tammikuuta 2013

Kynsijuttuja

Torstai-iltana innostuin lakkailemaan kynsiä, ku oli kerranki sopiva sauma ja aikaa omalle värkkäilylle. 
Kynsilakkoja on vaikka muille jakaa, mutta päädyin testaileen muutamaa lempparia. 

Halusin pitkästä aikaa tehdä itelle ranskalaisen manikyyrin. 
Ennen olin suosinu tekokynsinä tätä samaa versiota, kunnes keksin, että lakkaamalla saan samanlaiset, eikä koko setti maksa enempää kuin mitä yhet kynnet.

Ranskalainen manikyyri on kyllä yks kestosuosikki. 
Se on tyylikäs ja ajaton. Aikaa vaan tarvii rutkasti tähän hommaan ku ryhtyy!

Tässä kuvamateriaalia.
Lakkausjälki on aika epäsiisti, ku en niitä ehtiny siistiä ennenku poistin koko lakan.
Loppujen lopuks en jaksanukkaa katella tätä niin arkista lakkausta, joten päätin ottaa kaiken uusiksi ja kokeilla toista lempparilakkaa, pinkkiä. Kunnon naminami-pinkkiä! Tämä kyseinen pinkki-ihkutus on koristanu mun varpaiden kynsiä jo varmaan reilun vuoden verran, kerta toisensa jälkeen. Nyt alkaa taas varpaankynnetki olla viimeistelyä vailla! 

No, tuumasta toimeen. Siinä oli sitte urakkaa poistaa ranskalainen manikyyri kynsistä. Vaikka oli melko tuoretta, silti niin kovan hinkkauksen takana ku oli  3-4 kerrosta lakkaa.

Aluks pinkki vaikutti hyvältä idealta, mutta just ku olin lakkaamisessa pääsemässä toisen käden kynsiin, alko lakka kiukutteleen mulle! Tää on jo aika vanhaa (ja huonoaki) lakkaa, joten se oli jo tankittunu kaapissa ihan hyvästi. Ei siinä sitte mitään, pari kynttä toisestaki kädestä meni, mutta sitte muuttu niin tahmeeksi että jouduin poistaan taas kaiken lakan mitä kynsissä oli. 


Tässä kuvassa sama juttu ku edellisessäki, siistimättömät reunat.
Nyt mulla on sitte taas ihan normikynnet ilman lakan lakkaa. :D 

Näinki voi käydä! Vielä ois lakkoja mitä testailla, mutta haluan jotain parempaa! Ja kolmas lemppari lakka on niin hukkapiilossa ettei sitä löytyny ees ku lakkailemaan pääsin. :( Ihanaa vaaleeta kimallelakkaa. Oh.♥

Tää on varmaan niitä turhia postauksia, mutta so what! Halusin vaan kuuluttaa kaikille lakkamieltymykseni, haha. :D Huomenna kirjotan meidän viikonlopusta, joka on ollu täynnä touhua! 

Ps. Kuvatekstit meni hukkapiiloon, ku en asetuksista löytäny kuinka oisin saanu muutettua kuvatekstin ja -pohjan väriä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti