sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Puhelinhaaveilua


Oon jo kauan haavellu uudesta puhelimesta, haaveissa on ollu samsungin puhelimet. Lumia, mikä ostettiin kesällä tuntu jo olleen menneen talven lumia - vai pitäiskö se sanoa kesän? No, oon aina ollu semmonen ihminen, että jos jotain uutta keksin tai haluan, se on myös saatava. Ja mahdollisimman pian.

Torstaina käytiin kihlatulle hakemassa uutta liittymää, sekä meille kotiin uutta nettiliittymää. Marssittiin Elisa-kauppaan ja siinä ootellessa mulla ja pikkumiehellä oli aikaa katella niitä kuumia uutuuksia. Namnam! Melkeen heti ensimmäisenä sain käpäliin Samsungin Galaxy s III minin. Sitä tutkiskellessa mun rakkauskäyrä (mikä se on? :D) tuntu nousevan vaan korkeemmalle. -Toi ois kiva! Hintakaa ei ollu paha, ja kaikki ne isot älypuhelimet on ehdoton nounou. Haluan puhelimen, joka sopii käteen, taskuun, laukkuun ilman mitään ihmeellisyyksiä. En halua maksaa ylimääräsyyksiä puhelimen suuresta koosta. Lisäksi ihastuin tämän minin koko käyttöjärjestelmään, ja siihen että siihen saa myöskin muistikortin. Turhaan maksaa puhelimista monen GB:n muisteilla ku tässäki tuetaan muistikorttia muistaakseni 32GB saakka.

No, saman illan istuin netissä ja luin tuotetietoja..ja näinhän siinä kävi..

Perjantaina piti liikkeessä käydä kysymässä miksei meidän netti toimikkaan, ja siinä samalla sitte napattiin (joo kyllä, molemmat) omat minit mukaan. Ei siinä kauaa nokka tuhissu asian tiimoilta, ehkä vähä arvelutti olinko tälläKIN kertaa liian nopea liikkeissäni ja sitte jostain syystä puhelin ei kohta enää innostakkaa. Toivottavasti en ollu, tää tuntuu niin hyvältä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti